Betaalbaar onderhoud Joomla Website

Heeft u een Joomla website en zoekt u een betaalbaar bedrijf die u kan helpen uw Joomla Website te onderhouden. Stop met zoeken en neem contact op met Joomla Help Service op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ons bedrijf zit in Amsterdam en kan de hele wereld bedienen als u ons de inlog gegevens van uw website geeft. Het is dus niet nodig om bij u op locatie aan de slag te gaan. Ons uurtarief is € 50 per uur. Maar als wij maar 5 minuten nodig heb om uw probleem op te lossen dan rekenen wij maar 5 minuten. 

Is onderhoud aan uw Joomla website nodig?

Ja, zeker dat is heel erg nodig. Zoekmachines zoals Google veranderen regelmatig hun manier van werken. Als u een Joomla website niet onderhoud zult u merken dat u niet meer op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnt. Als u niet op de eerste pagina staat doet u op internet niet mee. Dan is elke investering eigenlijk zinloos. En u bent een makkelijke prooi van hackers. In de updates zijn ook bekende veiligheidsproblemen opgelost en die loopt u dan mis als u niet update. 

Wat is Joomla website onderhoud?

Als eerste moet uw Joomla website regelmatig een update krijgen. Dat is soms een paar keer per maand. Op de website van Joomla.org kunt u zien wat de laatste versie van Joomla is. Maar Joomla werkt ook met veel kleine programma's ook wel genoemd extensies, componenten en plug-ins. Ook die moeten regelmatig geüpdatet worden. Als u dit allemaal niet doet kunt u uw positie in de zoekmachines verliezen en is uw Joomla website een hele makkelijke prooi voor hackers en andere kwaadwillende lieden. Of die kleine programmaatjes werken niet meer. Kortom u verzorgt wel uw etalage, vitrine en uw winkel. Maar uw visitekaartje op internet verwaarloost u. Dat is anno 2020 niet echt slim.  

Joomla website onderhoudscontract

JoomlaHelpService bied u een Joomla update onderhoudscontract aan om uw van alle zorgen van het updaten te verlossen. Dit kost u € 100,- excl. BTW per jaar. Wekelijks zorgen wij dan voor het updaten van de Core van Joomla en van alle standaard Joomla componenten, extensies en of plug-ins. 
Mail ons op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie

Contact gegevens

BTW No: NL-8034.46.421.B.02 - KvK: 30124293